top of page

OBS!

Alla verksamheter är stängda under 4 veckor på sommaren på grund av semester för personalen. Detta är alltid någon gång under perioden 1.7-15.8 när även många av våra dagishundar har sommarlov.

Öppettider

Fyra Ben hunddagis har öppet mellan 07.30 och 17.30 alla vardagar med undantag för röda helgdagar. Julafton, nyårsafton och midsommarafton stänger dagiset kl.16.00. Besök tas endast emot enligt överenskommelse för att inte onödigt störa harmonin i flocken.

Dagishundarna ska lämnas mellan 07.30 och 08.30 och hämtas mellan 16.00 och 17.30. Övriga tider endast enligt överenskommelse på förhand. Detta för att hinna rasta alla hundar och ha tid för bus i rastgården. På fredagar får hämtning ske tidigare enligt överenskommelse, dock tidigast kl.14.00.

 

För att underlätta lämning och hämtning av din hund, meddela gärna vilka tider du tänker komma. Knacka på dörren och vänta en liten stund på att personalen kommer och öppnar eller visar att det är ok att komma in. Det finns en innerdörr med glasruta strax innanför ytterdörren, om ingen kommer och öppnar så kan man glänta på ytterdörren och se genom innerdörren om det står en annan kund i slussen.

 

Vänligen respektera öppettiderna då personalen har egna aktiviteter på kvällarna.

 

Ofta förekommande missbruk av öppettiderna leder till att dagishunden blir uppsagd. Detta gäller inte om ägarna på förhand meddelat att de blir sena eller bokat in extra vistelse.

Vistelse utöver öppettiderna kostar 6€ per påbörjad extra timme vid avtal på förhand. Vid oavtalad vistelse utöver öppettiderna debiteras istället 35€/gång.

hundhotellet gäller lämning och hämtning endast enligt överenskommelse. Där finns inga särskilda öppettider då vi endast öppnar dörren för avtalade besök. På vardagar före kl. 09.00 tar vi inte emot hundar då vi har fullt upp med morgonpromenader med hotellhundarna och inlämning av dagishundar. Undantag kan göras i specialfall. I övrigt bokar vi in lämning och hämtning beroende på hur det passar bäst in i vårt schema.

bottom of page