top of page
IMG_9106 copy.jpg

Passar hotell för min hund?

Vi tar emot hundar i olika åldrar, men vi rekommenderar inte att boka in väldigt unga hundar och valpar. Det är en väldigt annorlunda miljö än de flesta unga hundar är vana vid och hunden behöver vara trygg i sig själv före man lämnar bort den på hotell. Vi tar i regel inte emot hundar under 1 år.

Både tikar och hanar, kastrerade och intakta är välkomna. Även löptikar tas emot.

För en trivsam och trygg hotellvistelse bör din hund vara trygg med att vara ensam. Hundarna rastas enskilt eller i mindre grupper vilket innebär att personal inte alltid finns närvarande inne på hotellet. Dagtid på vardagarna sköter hotellpersonalen även vår dagisverksamhet. Nattetid är hotellet obemannat, så när som på kameraövervakning med larm. 

Vi ser gärna att din hund förstår grundläggande kommandon och kan gå fint i koppel. Detta gör vistelsen trevligare för både hund och personal och främjar allas säkerhet. Din hund behöver inte interagera med andra hundar under sin vistelse hos oss vilket gör det möjligt att även erbjuda plats för hundar som inte trivs i andra hundars sällskap. 

 

Vaccinationer och sjukdom

Alla hundar på hotellet ska ha vaccinationer mot rabies, kennelhosta, parvovirus och valpsjuka i kraft. Hundarna får inte vara sjuka. Undantag för icke smittsamma sjukdomar som konstaterats av veterinär. Vaccinationsintyg uppvisas vid lämning av hunden. Hundar utan erforderliga vaccinationer nekas plats på hotellet. Vi vill inte sprida vidare eventuella smittor!

 

För allas trygghet 

Vi tar inte emot hundar som visar aggressivitet mot människor eller som vi av annan orsak bedömer vara en fara för sig själv eller vår personal. Vi förbehåller oss även rätten att avbryta en vistelse med omedelbar verkan om hunden uppvisar aggressivt beteende som hotar personalens säkerhet.

bottom of page