top of page
IMG_7883 copy_edited.jpg

Intresseanmälan och väntelista

 

Tror du din hund skulle trivas på vårt dagis och är intresserad av en plats? Uppfyller din hund kriterierna under fliken "Passar min hund på dagis?"? Då kan du skicka en fritt formulerad intresseanmälan till oss där du berättar om din hund och ert behov av passning.

 

Då en ledig dagisplats öppnas upp gås inlämnade intresseanmälningar igenom för att bedöma vilken individ som skulle passa bäst in i den befintliga dagisflocken. Då vi är väldigt måna om en välfungerande flockdynamik baseras ordningen på väntelistan inte på vem som hört av sig först, utan på matchning av individer. Hundar med god vardagslydnad samt kastrerade hundar prioriteras i regel. Vi förbehåller oss således rätten att acceptera eller förkasta en förfrågan om dagisplats baserat på vår professionella bedömning av hundens förutsättningar att passa in i flocken. 

Vi startar alltid med ett besök på dagis då personalen får träffa den potentiellt lämpliga hunden för att avgöra om hunden skulle passa in i flocken, samt för att gå igenom information och eventuella önskemål. Baserat på besöket och all info som skrivits i intresseanmälan så beslutar sedan hunddagisföreståndaren om hunden får en dagisplats eller inte.

 

På dagiset finns både ordinarie och tillfälliga platser. De tillfälliga platserna är tidsbundna medan ordinarie platser tilldelas hundar som fungerar mycket bra i flocken, dessa gäller tillsvidare.

bottom of page