top of page
IMG_0723 copy.jpg

Hundtrimmet

Fyra Ben erbjuder trimning och klippning av vardagsfrisyrer till de flesta raser. I vårt lilla hundtrim tar vi emot både dagis-, hotellhundar samt utomstående hundar i mån av tid. Ingång från dagisentrén. Vänta utanför tills personal kommer och bjuder in er.

 

Tider finns att boka både dagtid och kvällstid vardagar och ibland dagtid på vissa helger. Hör av dig i god tid så vi hinner hitta en ledig tid innan pälsen blivit alldeles för lång eller tovig.

Tidsåtgången för en trimning kan vara svår att uppskatta. Vi anpassar oss efter hunden och ger pauser vid behov. Du lämnar in din hund på avtalad tid och kan sedan åka och göra andra ärenden. Vi ger en uppskattad hämtningstid vid lämning och meddelar dig sedan per telefon/messenger om hunden är redo att hämtas tidigare eller senare än det.

 

Vi badar, fönar, klipper, trimmar, rycker och klipper även klor enligt ditt önskemål. Notera att ibland kan det finnas för mycket tovor, eller andra orsaker, som gör att vi måste ta ett beslut att klippa annorlunda än tänkt. Vi har alltid hundens bästa som högsta prioritet.

Oftast är bad obligatoriskt för att undvika att våra klippmaskiner blir ovassa på grund av mycket smuts och sand i pälsen. Du kan även bada hunden hemma på förhand för att förkorta tidsåtgången hos oss.

 

Pris

Pris räknas per timme och varierar beroende på metod (ryckning, handklipp eller maskinklipp) och vilka extra saker som önskas, t.ex. kloklipp, mycket tovor, tasstrim, bad m.m. Det kan vara svårt att ge ett exakt pris på förhand då det kan ta längre än tänkt eller uppstå situationer som plötsligt kräver mer vård och omsorg än vid första anblicken. 

Ta kontakt för en uppskattning av priset innan du bokar!

 

För allas trygghet 

Vi tar inte emot hundar som kräver extra personal för att hanteras vid klippning. Det vill säga hundar som är extremt rädda eller som bits och av säkerhetsskäl skulle kräva en person till för att inte åsamka skada på varken hund eller personal.

 

bottom of page