top of page

Priser

DAGIS

För en dagisplats debiteras en fast månadsavgift oavsett om platsen utnyttjas till fullo eller inte. Priset varierar beroende på antal dagar i veckan som platsen avser. Om personalen på Fyra Ben blir sjuk eller har stängt på grund av semester eller andra orsaker så tas ingen avgift ut för de dagarna.

 

För extra dagistimmar utöver öppettid, individuell specialträning och andra överenskommelser debiteras en extra avgift. Om hunden åsamkar skada på egendom, människor eller andra hundar är hundägaren skyldig att ersätta detta. Unghundsavgift på 5€/dag tas ut för yngre hundar som behöver ut och göra sina behov oftare, har ett stort tuggbehov eller som inte har så bra vardagslydnad än. Avgiften tas bort så fort hunden inte kräver något mer arbete från personalen än de vuxna hundarna.

 

Grundpriset för en dagisdag är 20€. Ju flera dagar per vecka som avtalas så sjunker dagspriset. Rabatterat pris gäller även om man skriver in två hundar från samma hushåll på dagiset. Minimi dagspris är 13€/dag.

Månadsavgifter:

1 gång/vecka: 88€

2 ggr/vecka: 152€

3 ggr/vecka: 204€

4 ggr/vecka: 232€

5 ggr/vecka: 260€

Dagishundar som redan betalat sin månadsavgift betalar endast 20€/vardagsnatt för hundhotell (gäller de dagar som hunden ändå skulle varit på dagis).

HOTELL

En hund: 30€/dygn, special 14 dagar 390€.

Hundar som behöver avskild box för att de har svårt med andra hundar kostar 35€/dygn. Observera att det endast finns en sådan box och gäller för max 40kg hund.

För flera hundar från samma hushåll som kan dela box får den andra, tredje, fjärde osv rabatterat pris.

2 hundar: 50€/dygn, special 14 dagar 650€.

3 hundar: 70€/dygn, special 14 dagar 840€.

Övriga avgifter:

- Storhelger såsom jul, nyår, midsommar, påsk och röda dagar kostar 10€ extra per dygn per box med en hund, två hundar är 15€ och tre hundar är 20€.

- Prova på dag (max 8h): 20€.

- Akutavgift för bokningar gjorda max 2 dygn före: 10€.

- Avbokningsavgift för avbokningar gjorda max 2 veckor före planerad vistelse: 30€. Detta på grund av att hinna planera om i boxfördelningen och schemat och om vi har fullbokat för att vi ska hinna meddela alla de kunder vi redan nekat av platsbrist och ge platsen åt någon annan.

- Förstörelseavgift (om hunden tuggat sönder en möbel, bädd, inredning eller dylikt. Småsaker som leksaker eller liknande räknas inte): 15€/sak eller omgång.

 

För exakta priser baserat på just ditt behov av tjänster kontakta oss per telefon eller e-post.

bottom of page