top of page
IMG_6081 copy.jpg

Hundhotell

I samma hus som hunddagiset finns vårt hundhotell där man kan boka plats för sina hundar när man ska resa bort.

Nybyggt med 10 generösa boxar i olika storlekar. Lokalen är luftig med högt i tak och mysigt inredd med kaklade väggar, gardiner vid boxdörrarna och sköna möbler för att ge hundarna en trygg hemkänsla.

Här finns även ett lekområde inomhus där hundarna kan få leka, t.ex. vid dåligt väder.

Hundarna har alla en egen box med storlek beroende på hundens vikt då vi följer de fastländska reglerna om boxstorlekar. Hundar från samma hushåll kan få dela box men hundar som inte känner varandra sätts aldrig i samma box.

Hundarna rastas på koppelpromenader och i stora rastgårdar. Om ägarna ger samtycke så kan hundar rastas tillsammans om personalen anser att det är lämpligt och hundarna fungerar ihop. Hundar som inte gillar andra hundar rastas skilt och bor i en avskild box för att minimera stressen av andra hundar för nära inpå. Vi har fyra rastningar per dag, där morgonkisset startar vid ca kl. 06.00 på vardagar och sista rundan är kring kl.21.00 på kvällen. På helgerna varierar tiderna beroende på antal hundar och hurdan dagsform de är i.

Bokning

Bokning av en plats på hundhotellet görs via telefon 0401597002, facebook meddelande eller e-post fyraben.hunddagis@gmail.com. Vi skickar ut en bekräftelse på din bokning samt info och blanketter (avtal och hundinfo) per e-post.

Priset för vistelsen varierar beroende på hundens storlek och längd på vistelsen. Se mer under fliken PRISER. Betalning sker i samband med lämning, endera med bankkort eller kontant.

Alla hundar måste ha gällande vaccinationer för att få lämnas på hotellet. Pass/vaccinationsintyg måste uppvisas vid lämning. Hundar utan erforderliga vaccinationer nekas plats på hotellet. Vi vill inte sprida vidare eventuella smittor!

Hundarna bör ha med sig något med sin egen lukt på, t.ex. en filt, bädd, leksak eller husses gamla skjorta. Egen mat bör också tas med då snabba foderbyten inte är bra för hundarnas magar. De ägare som redan ger sina hundar råfoder kan köpa MUSH finskt råfoder direkt på hotellet. Även Buddy torrfoder och tillskott säljs hos oss och kan köpas till din hunds hotellvistelse. Meddela gärna vilken sort din hund äter så hinner vi beställa mera av den om det är slut.

bottom of page