top of page
IMG_6081 copy.jpg
IMG_9163 copy.jpg

Hundhotell

Ska du resa bort och har inte möjlighet att ta hunden med dig? Då kan vårt hundhotell vara till hjälp! Vi erbjuder hundhotell för både kortare och längre perioder då du tillfälligt behöver lämna bort din hund. 

 

På ett eget våningsplan i samma hus som hunddagiset finns vår hotellverksamhet. Vi har en luftig lokal med högt till tak och 10 boxar i olika storlekar. Boxarna är kaklade för att underlätta städning mellan besökarna och inredda med sköna möbler för att ge hundarna en trygg hemtrevlig känsla. Vid boxdörrarna finns gardiner för att kunna avskärma sikten mot främmande hundar vid behov. Vi har även möjlighet att ge din hund en helt avskild box om närvaron av okända hundar är stressande (observeras att denna box är avsedd för en hund på max 40 kg). 

På hotellet finns även ett allrum där hundarna kan få leka, t.ex. vid dåligt väder, mysa på en soffa med personalen eller aktiveras med olika tankepussel.

 

Under vistelsen hos oss tilldelas din hund en egen box. Storleken anpassas efter hundens vikt, då vi följer de fastländska reglerna för boxstorlek. Hundar från samma hushåll kan få dela box men hundar som inte känner varandra sätts aldrig i samma box.

Rastning sker på koppelpromenader och lösa i våra rastgårdar. Vi har 3-5 rastningar per dag, där morgonkisset startar vid ca kl 06.00 på vardagar och sista rundan är kring kl 21.00. På helgerna varierar tiderna beroende på antal hundar och deras aktivitetsnivå. Vid samtycke från dig som ägare kan din hund ges möjlighet att rastas och/eller leka i rastgård tillsammans med andra hotellhundar, förutsatt att personalen hittar en lämplig matchning.

Bokning

Bokning av en plats på hundhotellet görs via telefon 0401597002, facebook meddelande eller e-post fyraben.hunddagis@gmail.com. För nya hundar så skickar vi ut en bekräftelse på din bokning samt info och blanketter (avtal och hundinfo) per e-post. För hundar som redan varit hos oss tidigare och fyllt i blanketten för hundinfo samt skrivit under avtalet så behöver inte göra det på nytt utan kan bara höra av sig till oss för bokning.

Vi arkiverar blanketterna och tar fram dem igen när hunden kommer nästa gång till hotellet.

bottom of page