top of page

Ett axplock av våra kurser och föreläsningar:

Hundens signaler

Aktivering på kort tid

Hundens ursprung och raskunskap

Foder

Laga egen hundmat

Agility

Vardagslydnad

Nosework

Utställning

Hundar med bagage

Hur tar jag hand om min hund på bästa sätt?

Spår

Sök

Kurser för barn och unga

Kurser och föreläsningar

 

Vi erbjuder en rad olika kurser och föreläsningar. Kurserna hålls oftast på hunddagiset där vi har möjlighet att vara både inomhus och ute i inhägnade rastgårdar.

Vad som är aktuellt just nu kan du följa på vår facebook sida. Har du önskemål om någon specifik kurs är du välkommen att höra av dig!

Socialiseringspromenader ordnas med syftet att låta hundar och deras ägare träffa andra hundar och ägare och socialträna i grupp med en utbildad ledare. Deltagarna får individuella tips och råd om hur man läser av sin hund och vad man ska tänka på vid eventuella problem. Ett utmärkt tillfälle även för att socialträna sin valp.

Agilityträning: På sommarhalvåret när kvällarna är ljusa så ordnas det med jämna mellanrum agility tillfällen på vår egen agilitybana. Det kostar 7€/ekipage/gång och hålls av Petra. Ibland är agilitybanan öppen för intresserade även andra kvällar och då utan ledare, med föranmälan. Priset är detsamma och eventuellt kan det vara flera ekipage som vill träna samtidigt så respektera varandra och turas om. Vill man träna ensam så får man hyra agilityplanen per kväll eller hel helgdag, då krävs det att man har tränat agility tidigare och kan alla hinder. Vill man träna privat med ledare så går det också att ordna.

Samarbeten med utomstående kursledare/föreläsare

Fyra Ben samarbetar med Egard Hundträning och håller kurser av olika slag tillsammans eller enskilt, till exempel miljöträning, hundmöten och slyngelkurs.

Nosework kurser med våra egna instruktörer Anna och Leif Forsberg från Sverige ordnas när intresse finns. Vi har även ordnat två Nosework läger hemma på deras gård i Sverige, då det även funnits möjlighet att gå BPH test med sin hund.

Världsberömde Gerard O'Shea har hållit kurs för oss och även SKK:s BPH beskrivare och djursjukskötare Therese Abrahamsson. Det har varit teman som utställning, djursjukvård, stress och pälsvård.

Privatträning

I mån av tid och möjlighet så erbjuder vi privatträning för olika typer av mindre problem. Det kan vara socialisering, koppelgående, agility, rädslor eller beteenden pga osäkerhet. Notera att tider för detta är väldigt begränsade. Ta kontakt vid intresse!

bottom of page