top of page

Dagiset

 

På Fyra Ben hunddagis erbjuder vi regelbunden hundpassning på vardagar. Hos oss ingår din hund i en dagisflock i hemlik miljö. Hundarna är indelade i mindre grupper och vistas lösa både inomhus och ute i inhägnade rastgårdar. Avskilda boxar finns tillgängliga men används enbart tillfälligt om behov uppstår på grund av t.ex. sjukdom, plötslig skada eller stress. Vissa hundar kan även uppskatta avskildheten i samband med lämnings- och hämtningstid eller som en paus från övriga dagishundar under dagen. Vi arbetar för en trygg och trivsam flockdynamik där alla hundar accepterar varandra. Hos oss får hundarna samma omsorg som om de skulle vara en del av familjen. 

 

Beroende på väder och hundarnas fysiska förutsättningar kan dagsschemat variera. Generellt är det minst en koppelpromenad per dag, fritt spring och lek ute i rastgård och vilopauser däremellan. Vilopauserna är till för att hundarna ska ha en chans till lugn och ro och komma ner i varv mellan aktiviteterna.

Ingen hund tvingas till aktivitet, vill hunden t.ex. inte gå ut i ösregn eller promenera i kraftig värme så anpassar vi oss efter det. Inomhus finns också möjlighet för hundarna att busa med varandra och leka med leksaker, om det inte är vilopaus.

bottom of page