top of page

Övriga tjänster

 

Till dagishundar erbjuds extra träning (agility, utställning m.m) mot en mindre avgift.

Man kan även boka in sin dagishund på spa för tvätt, kloklipp eller lättare vardagsklippning.

På försäljningshyllan finns träningsvästar till hund för 15€/st.

Dessa västar är röda, har reflex och texten "TRÄNAR" på och syns på långt håll för att uppmärksamma din omgivning på att din hund är under träning och inte vill bli störd. Finns i storlekarna S, M, och L.

Här hittar du även eteriska oljor för olika åkommor, sår och fästingar för både hund och människa.

Hundfotografering erbjuds av utbildad fotograf.

Vi samarbetar med ARRiVET veterinärmottagning och erbjuder veterinärdagar på dagiset för alla kunder. Du slipper hitta en tid som du kan komma loss från jobbet för att föra din hund till veterinären, nu kommer veterinären till din hund istället och du behöver inte vara med. Veterinären fixar alla mindre undersökningar och behandlingar direkt på dagiset till ett rabatterat pris.

arrivet logo.webp

I mån av tid och möjlighet så erbjuder vi även privatträning för olika typer av mindre problem. Det kan vara socialisering, koppelgående, agility, rädslor eller beteenden pga osäkerhet. Notera att tider för detta är väldigt begränsat.

Hundfoder

Fyra Ben är återförsäljare av MUSH råfoder och Buddy torrfoder och tillskott. MUSH är ett finskt företag med hög kvalitet på sina råvaror och Buddy Pet Foods är ett svenskt företag med tillverkning inom EU där kvalitet, naturliga ingredienser och klimatpåverkan är deras hjärtefrågor. För mera information gå in på www.mushbarf.com och www.buddypetfoods.com

Buddy_Our_fresh_ingedients_in_kitchen_1.png

Hundtrim

Fyra Ben erbjuder även trimning och klippning med vardagsfrisyrer till de flesta raser. I vårt lilla hundtrim på hunddagiset tar vi emot både dagis/hotellhundar samt utomstående hundar i mån av tid. Ingång i dagisets dörr på övre sidan av området. Vänta utanför tills personal kommer och bjuder in er.

Det är för tillfället endast Petra som trimmar och i regel så gör vi endast en trimning per dag, är det två hundar från samma familj så kan vi trimma dem samma dag. Tider finns att boka både dagtid vardagar och dagtid/kvällstid på vissa helger. Vartefter Alexandra har fått träna mera så kommer även hon att kunna trimma och då finns det fler alternativ på bokningsbara tider.

Hör av er i god tid så vi hinner hitta en ledig tid före pälsen blir alldeles för lång eller tovig.

Vi badar, fönar, klipper, trimmar, rycker och klipper även klor enligt kundens önskemål. Notera att ibland kan det finnas för mycket tovor, eller andra orsaker, som gör att vi måste ta ett beslut att klippa annorlunda än tänkt. Vi har alltid hundens bästa som högsta prioritet.

Vi tar inte emot hundar som kräver extra personal för att hanteras vid klippning. Det vill säga hundar som är extremt rädda eller som bits och av säkerhetsskäl skulle kräva en person till för att inte åsamka skada på varken hund eller personal.

Eftersom olika hundar tar olika tid att trimma så lämnas hunden in den tid vi har avtalat och sedan kan husse/matte åka och göra andra ärenden under tiden. Vi säger till direkt vilken tid ungefär vi tror att det kan vara klart men meddelar sedan per telefon/facebook meddelande när hunden är redo att hämtas.

Pris räknas per timme och beror på om det gäller ryckning, handklipp eller maskinklipp och vilka extra saker som önskas, t.ex. kloklipp, mycket tovor, tasstrim, bad m.m. Det kan vara svårt att säga exakt pris på förhand då det kan ta längre än tänkt eller uppstå situationer som plötsligt kräver mer vård och omsorg än vid första anblicken.

Oftast är bad obligatoriskt men man kan även bada hunden hemma på förhand för att förkorta tiden för oss och för att undvika att våra klippmaskiner blir ovassa på grund av mycket smuts och sand i pälsen.

bottom of page