top of page
IMG_0844 copy.jpg

Inför hotellvistelsen

Önskar du boka en hotellvistelse för din hund? Ta kontakt!

 

Är det första vistelsen önskar vi även att du berättar lite om din hund. Är hunden ovan att bli bortlämnad ser vi gärna att du bokar in ett besök hos oss innan vi bokar hundens första vistelse på hotellet. Ni får då komma och bekanta er med våra lokaler, se er omkring och din hund får bekanta sig med alla nya dofter och intryck. Vi kan även erbjuda en eller flera prova-på-dagar för att ge hunden en mjukstart inför en längre vistelse.

Inför den första vistelsen får du även, utöver avtal, fylla i ett infoblad om din hund. Allt för att vi ska kunna ge din hund en så individanpassad vistelse som möjligt. Vi arkiverar blanketterna och tar fram dem igen när hunden kommer nästa gång.

 

Lämnings-/hämtningsrutiner 

 

Vid bokning av vistelse bokas även tider för lämning och hämtning av din hund. 

I regel finns möjlighet att boka lämning och hämtning:

Vardagar mellan kl 09-16 och kl 17.30-20.

Helger och helgdagar mellan kl 09.30-13.30 och kl 18.30-19.00 (lördagar till kl 20).

Vi tar inte emot obokade besök och ber dig vänligen respektera avtalade tider då vi pusslar för att få det att passa med den löpande verksamheten.

Återkommande missbruk av avtalade tider kan leda till att din hund blir portad då det påverkar alla våra verksamheter och alla andra kunders hundar.

 

Betalning av hotellvistelsen (kort eller kontant) samt uppvisande av vaccinationsintyg görs vid lämning av hunden. 

 

Rasta din hund innan lämning. Vi har flera hundar att rasta och ibland kan vi behöva gå ett par rundor innan det blir din hunds tur.

Håll din hund kopplad när ni kommer in på hotellet. Även om din hund är vänlig kan det finnas andra hotellgäster som inte uppskattar att din hund tittar in i dennes box. Vi ber även dig som ägare att inte hälsa på andra hotellhundar av samma anledning.

 

Vad behöver packas med?

 

Då din hund kommer på en hotellvistelse hos oss önskar vi att du packat med följande:

 

• Halsband/sele och koppel.

• Reflexer under de mörka årstiderna.

• Foder. Äter din hund MUSH råfoder eller Buddy torrfoder finns det möjlighet att köpa dessa på plats. Meddela gärna i god tid så vi hinner säkerställa att vi har rätt produkt i lager.

• Eventuella mediciner eller tillskott din hund använder.

• Något med sin hemmadoft på, t.ex. en filt, bädd, leksak eller husses gamla skjorta. 

• Vaccinationsintyg (uppvisas vid lämning).

bottom of page