top of page
IMG_7956 copy.jpg
IMG_8012 copy.jpg

Priser

För en dagisplats debiteras en fast månadsavgift oavsett om platsen utnyttjas till fullo eller inte. Priset varierar beroende på antal dagar i veckan som platsen avser. Om personalen på Fyra Ben blir sjuk eller har stängt på grund av semester eller andra orsaker så tas ingen avgift ut för de dagarna.

Månadsavgifter:

1 gång/vecka........................................................88€

2 ggr/vecka..........................................................152€

3 ggr/vecka...........................................................204€

4 ggr/vecka...........................................................232€

5 ggr/vecka...........................................................260€

Extra dag/enstaka byte av dag.............................20€/dag

Lämning/hämtning utanför anvisade tider.............6€/påbörjad timme

Unghundsavgift.....................................................5€/dag

Förstörelseavgift...................................................15€/sak

Hotell för dagishund (endast dagisdagar)...........20€

Extra dag/byte av dagar

För en dagisplats debiteras den fasta månadsavgiften oavsett om platsen utnyttjas till fullo eller inte. Sporadiskt byte av veckodagar och/eller extra dagisdagar erbjuds endast i mån av möjlighet och mot en extra avgift.

 

Unghundsavgift 

För unghundar tillkommer en avgift utöver ordinarie dagisavgift. Yngre hundar innebär i regel mer arbetstid av personalen. De kan behöva tas ut för att uträtta sina behov oftare, ha ett stort tuggbehov och/eller behöva extra tid och tålamod innan vardagslydnaden är befäst. Avgiften tas bort då den unga hunden inte längre kräver merarbete från personalen.

 

Förstörelseavgift

För söndertuggade saker som möbler, bäddar, inredning m.m. debiteras en förstörelseavgift per sak/tillfälle. Leksaker räknas inte in i denna avgift då de är till för att lekas med och kan gå sönder.

Om hunden åsamkar mer omfattande skada på egendom, människor eller andra hundar är hundägaren skyldig att till fullo ersätta samtliga kostnader för detta.

 

Rabatter

Ju flera dagar per vecka som avtalas desto lägre dagspris/dag. Rabatterat pris gäller även om man skriver in två hundar från samma hushåll på dagiset. Minimi dagspris är 13€/dag.

Dagishundar ges även rabatt på hundhotellets dygnsavgift (gäller de vardagar som hunden ändå skulle varit på dagis).

 

Specialträning för dagishundar

Under dagistid kan vi, i mån av tid, erbjuda extra träning av din hund mot en extra avgift. T.ex. inlärning av trick, agilityträning,  utställningsträning m.m. Ta kontakt för önskemål och prisförslag.

bottom of page