top of page
IMG_9938 copy.jpg

Aktiviteter och jippon

 

Vi erbjuder olika aktiviteter du kan göra tillsammans med din hund. Vad som är aktuellt just nu kan du följa på vår facebooksida. Har du önskemål om någon specifik aktivitet är du välkommen att höra av dig!

 

Hundcafé

Kom och fika tillsammans med din hund. Hos oss kan man sitta i skilda rum eller utomhus om hunden inte är helt bekväm med sociala sammanhang. Har den väldigt svårt så rekommenderar vi dock att komma utan hund. Detta är inget träningstillfälle för hundar som behöver mer hjälp, utan en chans för hundägare att fika och träffa andra tillsammans med sin hund. Till försäljning finns kakor och godsaker för både två- och fyrbenta.  

 

Hundträffar och valpträffar

Valpträffar och hundträffar för alla åldrar är ett nytt koncept vi startat där vi bara lägger vikt på att träffa andra hundar och leka på ett bra och tryggt sätt. Här håller personalen en eller flera träffar per månad ute i våra rastgårdar. Varje tillfälle kostar 5€/hund.

 

Vandringar

Häng med på en vandring tillsammans med andra hundar och hundmänniskor. Ett perfekt tillfälle att socialisera våra hundar utan att behöva leka. Samtidigt får vi samtala med andra likasinnade, vidga våra vyer och kanske upptäcka helt nya vandringsleder och promenadvägar. Ledare finns med. 5€/hund.

bottom of page